Automation Engineer – Haarlem

Organisatie

Wij zijn een in 2000 opgericht ingenieursbureau dat een volledig diensten pakket levert op het gebied van apparaten & machinebouw, tooling &testing, stress engineering, projectmanagement, levering en oplevering. Binnen onze projecten werken wij als 1 team samen met onze opdrachtgevers vanaf de probleemanalyse tot en met oplevering. Pentacon richt zijn activiteiten op nieuwbouw, modificatie en onderhoud.

Functie

Als Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het testen en implementeren van besturingsprogramma’s, bedieningsinterfaces en het inbedrijfstellen hiervan. In overleg met de betrokken afdelingen en/of partijen stem je de eisen en de benodigde functionele specificaties op elkaar af. Je stelt user requirement specifications (URS) en FAT documenten samen. Tevens stel je gebruikershandleidingen op en documenteert dit samen met de overige technische informatie. Je geeft technisch advies en zorgt voor de juiste communicatie richting de betrokken afdelingen en/of partijen. Je denkt mee over verbeteringen en verleent ondersteuning bij het oplossen van storingen.

Functie eisen

– Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting Elektrotechniek of Industriële Automatisering.

– Je hebt kennis van meerdere PLC- en SCADA besturingen

– Je hebt kennis en/of affiniteit met IT netwerk componenten

– Je beschikt over een systematische en nauwkeurige werkwijze en bent communicatief sterk

– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een engineeringfunctie binnen de machine- en apparatenbouw

Aanbod

Langdurige uitdagende baan waarbij theorie en praktijk elkaar nauwelijks ontlopen. Marktcomfort arbeidsvoorwaarden pakket en salaris.

Inlichtingen

Adri Copier +31(0)23 – 5249300

 

[cx_apply_button]